Onko sosiaalinen media sinulle vähän sekava kummallisten kanavien loputon suo? Tuntuuko, että siellä pitäisi olla mutta aika ja taidot eivät tunnu riittävän? Jos mielessäsi on pyörinyt tällaisia kysymyksiä, tule ihmeessä sosiaalisen median kurssillemme. Kurssin tarkoituksena on rohkaista ja opastaa sosiaalisen median kanavien käyttöön. Kurssi sopii aloittelijoille ja vähän kokeneimmillekin käyttäjille. Kurssipäivien sisältöä voidaan räätälöidä osallistujien taitojen mukaisesti. Kurssilla tutustutaan erityisesti Facebookiin ja Instagramiin esimerkkien ja omien kokeilujen kautta. 

Kurssiaikataulu ja paikat

4.2. klo 13–16 Helsinki, Regus Aleksi Business Centre, 6. kerros, Aleksanterinkatu 15 B
16.2. klo 13–16 Tampere, Käsi- ja taideteollisuuskeskus Verkaranta, Vuolteentori 2
24.2. klo 13–16 Oulu, Radisson Blu Hotel, Hallituskatu 1
2.3. klo 13–16 Mikkeli, Hotelli Cumulus, Mikonkatu 9

Ohjelma

klo 13–14 Miksi SoMe? Mitä sosiaalinen media oikeastaan on? Miksi siellä tulisi olla aktiivinen? Mitkä ovat tärkeitä kanavia omalle yritykselle? Miten löydän aikaa somelle?

Klo 14–15 Perustyökalut haltuun Hands-on- koulutusta keskittyen pääasiassa Facebookiin ja Instagramiin. Käydään läpi ihan alkeita, sivun perustoimintoja, statistiikan seuraamista sekä facebook-mainontaa.

Klo 15–16 Päivitysten luonne Millaiset päivitykset huomataan, mitä teemoja otettava huomioon, aikatauluja, millaiset päivitykset mihinkin kanavaan, oman brändin luominen/ylläpitäminen.

Hinta Kauppapuutarhaliiton jäsenille 50e +alv ja muille 100e +alv.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen kyseistä koulutuspäivää osoitteeseen: minna.rantala(a)kauppapuutarhaliitto.fi.